Morelele Sabarot, ca toate celelalte tipuri de ciuperci procesate de Sabarot, sunt selectate cu cea mai mare grija. Morelele murate pot fi servite alaturi de preparate din carne si peste, mancaruri simple cu paste si cartofi pe care le vor transforma intr-o experienta culinara.
Greutate scursa: 160g
Morele in saramura. Ingrediente: apa, morele (Conica/Esculenta), Sare. Mod de preparare: Clatiti bine si scurgeti. A se pastra intr-un loc uscat. Dupa deschidere se pastreaza la loc racoros la 0°C - +3°C si se consuma in 5 zile. Produs in Franta.
Valori nutritive:
per 100 ml
Valoare calorica:
389 kJ / 93 kcal
Grasimi:
0,2 g
Acizi grasi saturati:
<0,1 g
Carbohidrati:
15,4 g
Zaharuri:
1,5 g
Proteine:
4,4 g
Sare:
0,3 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.