Mugurii de flori ai tufisului de caper provin din regiunea mediteraneana si sunt conservati in apa, otet de vin si sare de masa. Gustul lor este picant-tarta, usor amar si putin iute. Sunt ideale ca acompaniament la maioneza, salate si sosuri reci, precum sosul tartar. De asemenea, sunt o adevarata delicatesa in salata de cartofi si tartru, precum si cu oua fierte. Combinatia de capere, masline si ceapa este caracteristica bucatariei mediteraneene.
Greutate scursa: 60g
Capere gourmet, nonpareilles. Ingrediente: capere, apa, otet de rachiu, sare de masa. Dupa deschidere se da la frigider si se consuma in cateva zile. Antreprenor responsabil: Reichold Feinkost GmbH, Im Maisel 6, 65232 Taunusstein, Germania.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
130 kJ / 31 kcal
Grasimi:
0,3 g
Acizi grasi saturati:
0,2 g
Carbohidrati:
0,6 g
Zaharuri:
0g
Proteine:
2,9 g
Sare:
6,78 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.