Mica afacere de familie a lui Jose Luis cultiva 25 de hectare de teren in inima Extremadurei si cultiva legume de calitate excelenta, fara a utiliza chimicale sau pesticide. Familia depune multa munca in cultivarea terenului arabil, astfel incat calitatea solului asigura o recolta de inalta calitate. Pimientos se recolteaza manual intre sfarsitul lunii august si mijlocul lunii noiembrie. Calitatea pastailor individuale este verificata atat direct pe teren, cat si in timpul prelucrarii ulterioare in fabrica El Carrascal. Aceasta dubla verificare asigura ca numai cei mai buni ardei sunt procesati. Pastaile sunt apoi prajite pentru scurt timp intr-un cuptor mic, lucrat manual (80 cm in diametru) si apoi decojite manual cu multa experienta si pasiune. 100% lucru manual si traditie! Conservele se umplu cu 12-18 pimientos fiecare, conservati in suc propriu. Pimientos din soiul Piquillo sunt fine, blande si se caracterizeaza printr-o anumita dulceata. Nota de fum usoara, fina, le ofera o nuanta gustativa speciala si delicioasa. Ideali ca tapas, rafinat cu putin ulei de masline, sare si piper. Pimentele sunt ideale pentru umplutura, de exemplu cu carne tocata sau cod. Un deliciu rosu aprins, o necesitate pentru iubitorii de piquillo! rafinat cu putin ulei de masline, sare si piper.