Pur și simplu amestecați gelatina condimentată în apă fierbinte, dar nu clocotită, până când se dizolvă complet. Asezonați după gust cu sare, oțet sau alte ingrediente. Ideal pentru toate tipurile de jeleu, pentru glazurare, turnare și legare mousse și salate. Dozare: 40-50g la 1 litru de apă (10g = 1 lingură = 4 frunze de gelatină) Randament total: 18 litri.
Gelatina - preparat. Ingrediente: gelatină comestibilă (din carne de vită), sare naturală de cristal, dextroză, arome. Dozare: 30g - 50g/l. Aplicare: Se amestecă Aspic Super în apă fierbinte, dar nu clocotită, cu un tel, până se dizolvă complet. A se pastra la rece, uscat si ferit de lumina.
Valoare calorica:
1422kJ/339kcal
Grasimi:
0 g
Acizi grasi saturati:
0 g
Carbohidrati:
11.7 g
Zaharuri:
11.7 g
Proteine:
72.9 g
Sare:
14.9 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.