Sosul de peste este un ingredient esential in bucataria din Asia de Sud-Est. Pestii mici, bogati in proteine, sunt lasati sa fermenteze cu sare timp de cateva luni. Lichidul rezultat este apoi indepartat si pestele se maturizeaza din nou in butoaie de lemn timp de cateva luni. Sosul obtinut in acest fel este folosit pe scara larga in bucataria thailandeza si vietnameza.
Sos de peste sarat. Ingrediente: 66% ansoa, 29% sare, 5% zahar. A se pastra uscat. In acest produs se pot forma cristale de sare. Acestea nu sunt periculoase.
Alergeni (contine):
peste
Valori nutritive:
per 100 ml
Valoare calorica:
214kJ / 51kcal
Grasimi:
0g
Acizi grasi saturati:
0g
Carbohidrati:
5.73 g
Zaharuri:
4.2 g
Proteine:
7.07 g
Sare:
21.67 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.