Pasta de marinada tandoori cu ghimbir, tamarind si condimente pentru preparate tandoori cu gust autentic. Picant. Ingrediente: apa, 18% piure de ghimbir, 11% condimente macinate, 3% coriandru, 3% chimen, boia de ardei, condimente], 8% tamarinde, sare, acidifiant: acid acetic si acid lactic, 3% pudra de usturoi, colorant: E163, E122* si E129 *. * E122, E129 pot afecta activitatea si atentia la copii. Acest produs nu trebuie consumat in stare negatita! Mod de preparare: Se amesteca bine inainte de utilizare. Amestecati pasta cu ingredientele dorite si lasati acoperit la marinat la frigider pana la 24 de ore. Apoi gatiti in cuptor, gatiti sub gratarul cuptorului sau pregatiti pe un gratar. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Odata deschis folositi in decurs de 6 luni.
Alergeni (poate contine urme):
arahide, nuci, mustar
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
416kJ / 99kcal
Acizi grasi saturati:
0.3 g