Pudra de crema de cocos este folosita pentru prepararea laptelui de cocos sau ca baza pentru diferite sosuri. De asemenea, este ideala pentru rafinarea cocktail-urilor. Pulberea este pur si simplu amestecata cu apa. In bucataria asiatica, laptele de cocos amestecat in acest fel nu este doar un inlocuitor pentru laptele de vaca, ci si pentru unt si alte grasimi. Consistenta variaza si in functie de raportul de amestecare. Disponibil si in recipiente de 1 kg.
Pudra de crema de cocos. Ingrediente: crema de nuca de cocos 85%, sirop de glucoza, cazeinat de sodiu (proteina de lapte), agent de eliberare (E551), regulator de aciditate (E340). Dozare: plic 60 g + 80 ml apa = lapte gros, plic 60 g + 240 ml apa = lapte subtire. A se pastra intr-un loc rece si uscat. Proprietati: proteine din laptele animal.
Alergeni (contine):
lapte
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
2577kJ / 620kcal
Grasimi:
48 g
Acizi grasi saturati:
44 g
Carbohidrati:
45 g
Zaharuri:
16 g
Proteine:
2.7 g
Sare:
0.13 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.