Cu cuverturile sale de fructe, Valrhona deschide o lume de posibilitati creative nesfarsite pentru toti artistii de ciocolata care doresc sa iasa in evidenta in cadrul competitiilor. Inspiratia Maracuja combina gustul intens si delicios de acru al fructului pasiunii cu textura unica a ciocolatei. Se potriveste bine cu nuci si fructe exotice, se potriveste cu sofran, menta, piper Szechuan si vanilie. Poate fi folosit ca orice alta cuvertura, este perfect pentru creme si ganache.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Preparat din unt de cacao si suc de fructul pasiunii. Ingrediente: zahar, unt de cacao 32,8%, suc uscat din fructul pasiunii 17,3% (zahar, fructul pasiunii), emulgator: lecitina de floarea soarelui. A se pastra intr-un loc racoros si uscat intre + 16 ° C si + 18 ° C.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Zubereitung aus Kakaobutter und Saft aus Passionsfrucht. Zutaten: Zucker, Kakaobutter 32,8%, getrocknete Saft aus Passionsfrucht 17,3% (Zucker, Passionsfrucht), Emulgator: Sonnenblumenlecithine. Kühl und trocken zwischen +16°C und +18°C lagern.
Ambalare: 250 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 2321 kJ / 556 kcal
Grasimi: 34 g
Acizi grasi saturati: 20 g
Glucide: 61 g
Zaharuri: 60 g
Proteine: 1 g
Sare: <0,01 g
Alergeni (poate contine urme): Cereale care contin gluten, Nuci, Lapte, Boabe de soia
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.