Perle crocante cu umplutura de cereale usor prajita, usor prajita, acoperite cu ciocolata alba „Opalys” cu 33% cacao si o nota fina de vanilie. Ideal pentru a evoca un efect surpriza in deserturi. Perlele se potrivesc deosebit de bine cu inghetata si sorbete, mousse de ciocolata si alte deserturi cremoase.
Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Bucati de biscuiti din cereale acoperite cu 87% ciocolata alba Unt de cacao: minimum 34%. Ingrediente: unt de cacao, pulbere de lapte integral, zahar, 11,2% bucati de biscuiti din boabe (FĂINĂ DE GRÂU, zahar, MALT DE GRÂU, AMIDON DE GRÂU, agent de crestere: E500ii, sare, unt de cacao, aroma naturala), emulgator: LECITINA DE SOIA, agent de acoperire: extract de maltodack, extract natural de vanilie, extract de coaja A se pastra uscat si racoros la + 16 ° C pana la + 18 ° C. Proprietati: proteine din laptele animal.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Getreidebiskuitstückchen mit 87% weisser Schokolade überzogen Kakaobutter: 34% mindestens. Zutaten: Kakaobutter, VOLLMILCHPULVER, Zucker, 11,2% Getreidebiskuitstückchen (WEIZENMEHL, Zucker, WEIZENMALZ, WEIZENSTÄRKE, Backtriebmittel: E500ii, Salz, Kakaobutter, natürliches Aroma), Emulgator: SOJALECITHIN, Überzugsmittel: Maltodextrin, Schellack, Naturvanilleextrakt. Trocken und kühl bei +16°C bis +18°C lagern. Eigenschaften: Eiweiß aus tierischer Milch.
Ambalare: 3 kg
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 2397 kJ / 575 kcal
Grasimi: 39 g
Acizi grasi saturati: 23 g
Glucide: 48 g
Zaharuri: 42 g
Proteine: 8,3 g
Sare: 0,62 g
Alergeni (contine): Boabe care contin gluten (grau), Lapte, Boabe de soia
Alergeni (poate contine urme): Oua
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.