Perle crocante cu umplutura de cereale usor prajita, acoperite in ciocolata blonda „Dulcey” cu 32% cacao si o nota fina de caramel. Ideal pentru a evoca un efect surpriza in deserturi. Perlele se potrivesc deosebit de bine cu inghetata si sorbete, mousse de ciocolata si alte deserturi cremoase.
Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Biscuiti din cereale acoperite cu 87% ciocolata alba cu cel putin 35% unt de cacao. Ingrediente: unt de cacao, zahar, pudra integrala de lapte, 11,2% biscuiti din cereale (faina de grau, zahar, malt de grau, amidon de grau, agent de crestere: E500ii, sare, unt de cacao, aroma naturala), lapte praf degresat, zer, unt, asa , emulgatori: extract natural de vanilie. A se pastra intr-un loc racoros si uscat la + 16 ° C / + 18 ° C. Proprietati: proteine din laptele animal.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Getreidebisquitstückchen mit 87% weißer Schokolade überzogen mindestens 35% Kakaobutter. Zutaten: Kakaobutter, Zucker, VOLLMILCHPULVER, 11,2% Getreidebisquitstückchen (WEIZENMEHL, Zucker, WEIZENMALZ, WEIZENSTÄRKE, Backtriebmittel: E500ii, Salz, Kakaobutter, natürliches Aroma), MAGERMILCHPULVER, MOLKE, BUTTER, Emulgatoren: SOJALECITHIN, Überzugmittel: Maltodextrin, Schellack, Naturvanilleextrakt. Kühl und trocken bei +16°C/+18°C aufbewahren. Eigenschaften: Eiweiß aus tierischer Milch.
Ambalare: 3 kg
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 2388 kJ / 574 kcal
Grasimi: 39 g
Acizi grasi saturati: 24 g
Glucide: 47 g
Zaharuri: 41 g
Proteine: 7,9 g
Sare: 0,77 g
Alergeni (contine): Boabe care contin gluten (grau), Lapte, Boabe de soia
Alergeni (poate contine urme): Oua, Arahide, Nuci, Lupin
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.