Amestecul pentru mousse de ciocolata. Ingrediente: ciocolata 75% (masa de cacao, zahar, LAPTE PULBER degresat, pudra de cacao foarte degresata, emulgator: LECITINA DE SOIA, aroma naturala de vanilie), zahar, sirop de glucoza, grasimi vegetale complet hidrogenate (miez de palmier), colorant: E150d, foarte puternic cacao pudra dezuleita, PROTEINA DE LAPTE, emulgator: E472a, stabilizator: E340ii, emulgator: E472a. Certificat RSPO MB de Control Union (C818712CU RSPO SCCS). A se pastra la loc racoros, uscat si ferit de lumina la +12°C pana la +20°C. Dozare 1 litru lapte / 800 g praf. Mod de preparare: Bateti 1 litru de lapte cu 800 g praf la viteza mare si portionati in boluri de desert, apoi raciti si serviti. Poate fi congelat si atunci cand este preparat la -18°C. Produs din Belgia. Proprietati: certificat Halal, contine cafeina.
Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare
Pudra usor de utilizat pentru producerea usoara de mousse de ciocolata. Pur si simplu amestecati 800 g pudra cu 1 litru de lapte rece si bateti la viteza mare timp de 5 minute. Se lasa la rece cel putin 2-3 ore. Se obtin aproximativ 36 de portii de 50 g fiecare.
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 1881 kJ/450 kcal
Grasimi: 20,2 g
Acizi grasi saturati: 14,2 g
Carbohidrati: 47.5 g
Zaharuri: 44,5 g
Proteine: 13,4 g
Sare: 0.18 g