Amestecul pentru mousse de ciocolata, 75% ciocolata. Ingrediente: ciocolata 70% (masa de cacao, zahar, LAPTE PUDRA degresat, pudra de cacao foarte degresata, emulgator: LECITINA DE SOIA, aroma naturala de vanilie), zahar, sirop de glucoza, grasimi vegetale complet hidrogenate (miez de palmier), colorant: E150d, foarte puternic cacao pudra dezuleita, PROTEINA DE LAPTE, emulgator: mono- si digliceride E340i i,E472a, stabilizator: E340ii, emulgator: E472a. A se pastra intr-un loc racoros, uscat si fara miros, la +12°C pana la +20°C. Procesare: Adaugati 1 litru de lapte la 800 g de praf. Bate la viteza mare. Portionati in boluri sau pahare pentru desert. Se raceste la frigider si se serveste. Mousse-ul finit portionat poate fi congelat la -18°C. Proprietati: Proteine din laptele animal.
Durata de livrare: 4-5 zile lucratoare
Pudra usor de utilizat pentru producerea usoara de mousse de ciocolata. Pur si simplu amestecati 800 g pudra cu 1 litru de lapte rece si bateti la viteza mare timp de 5 minute. Se lasa la rece cel putin 2-3 ore. Se obtin aproximativ 36 de portii de 50 g fiecare.
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 1881 kJ/450 kcal
Grasimi: 20,2 g
Acizi grasi saturati: 14,2 g
Carbohidrati: 47,6 g
Zaharuri: 44,5 g
Proteine: 12,5 g
Sare: 0.22 g
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.