Amestecul pentru mousse de ciocolata, 75% ciocolata. Ingrediente: ciocolata 70% (masa de cacao, zahar, LAPTE PUDRA degresat, pudra de cacao foarte degresata, emulgator: LECITINA DE SOIA, aroma naturala de vanilie), zahar, sirop de glucoza, grasimi vegetale complet hidrogenate (miez de palmier), colorant: E150d, foarte puternic cacao pudra dezuleita, PROTEINA DE LAPTE, emulgator: mono- si digliceride E340i i,E472a, stabilizator: E340ii, emulgator: E472a. A se pastra intr-un loc racoros, uscat si fara miros, la +12°C pana la +20°C. Procesare: Adaugati 1 litru de lapte la 800 g de praf. Bate la viteza mare. Portionati in boluri sau pahare pentru desert. Se raceste la frigider si se serveste. Mousse-ul finit portionat poate fi congelat la -18°C. Proprietati: Proteine din laptele animal.
Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare
Pudra usor de utilizat pentru producerea usoara de mousse de ciocolata. Pur si simplu amestecati 800 g pudra cu 1 litru de lapte rece si bateti la viteza mare timp de 5 minute. Se lasa la rece cel putin 2-3 ore. Se obtin aproximativ 36 de portii de 50 g fiecare.
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 1881 kJ/450 kcal
Grasimi: 20,2 g
Acizi grasi saturati: 14,2 g
Carbohidrati: 47,6 g
Zaharuri: 44,5 g
Proteine: 12,5 g
Sare: 0.22 g