Procesul traditional de prajire la Valrhona pastreaza si protejeaza structura crocanta a zaharului caramelizat, precum si a bucatilor de alune si migdale. O masa de praline cu note intense de nuci. Utilizari: Cofetarie - umpluturi pentru produse din ciocolata
Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Umplutura de praline. Ingrediente: zahar, 25% alune, 25% migdale, emulgator: lecitina de soia, extract natural de vanilie. A se pastra intr-un loc racoros si uscat la + 16 ° C pana la + 18 ° C.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Pralinémasse. Zutaten: Zucker, 25% HASELNÜSSE, 25% MANDELN, Emulgator: SOJALECITHIN, Naturvanilleextrakt. Kühl und trocken bei +16°C bis +18°C lagern.
Ambalare: 2 kg
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 2145 kJ / 514 kcal
Grasimi: 28 g
Acizi grasi saturati: 2,1 g
Glucide: 53 g
Zaharuri: 51 g
Proteine: 9,1 g
Sare: <0,01 g
Alergeni (contine): Nuci (migdale, alune), Boabe de soia
Alergeni (poate contine urme): Cereale care contin gluten, Lapte
Scrie un review