Procesul traditional de prajire la Valrhona pastreaza si protejeaza structura crocanta a zaharului caramelizat, precum si a bucatilor de alune si migdale. O masa de praline cu note intense de nuci. Utilizari: Cofetarie - umpluturi pentru produse din ciocolata
Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Umplutura de praline. Ingrediente: zahar, 25% alune, 25% migdale, emulgator: lecitina de soia, extract natural de vanilie. A se pastra intr-un loc racoros si uscat la + 16 ° C pana la + 18 ° C.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Pralinémasse. Zutaten: Zucker, 25% HASELNÜSSE, 25% MANDELN, Emulgator: SOJALECITHIN, Naturvanilleextrakt. Kühl und trocken bei +16°C bis +18°C lagern.
Ambalare: 2 kg
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 2145 kJ / 514 kcal
Grasimi: 28 g
Acizi grasi saturati: 2,1 g
Glucide: 53 g
Zaharuri: 51 g
Proteine: 9,1 g
Sare: <0,01 g
Alergeni (contine): Nuci (migdale, alune), Boabe de soia
Alergeni (poate contine urme): Cereale care contin gluten, Lapte
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.