Plantatia de mangaro a fost creata pe fostul loc al unei plantatii de mango. Secretul gustului special al ciocolatei plantatiei Mangaro sta ascuns intre radacinile arborilor de cacao. Ramane pe acest pamant, hranit de mango de zeci de ani: au dat acestei ciocolate gustul sau dulce si exotic. Denumirea plantatiei aminteste de aceasta jungla, care se numea Mangamaro: „locul cu multe mango” Arome: biscuiti, fructe exotice acre, turta dulce, ciocolata calda, note de citrice si piper
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Ciocolata neagra (cel putin 65% continut de cacao) din plantatia Mangaro din Madagascar. Ingrediente: cacao, zahar, unt de cacao, pasta de vanilie bourbon. A se pastra intr-un loc racoros si uscat intre + 16 ° C si + 18 ° C.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Dunkle Schokolade (mindestens 65% Kakaoanteil) von der Mangaro-Plantage in Madagaskar. Zutaten: Kakao, Zucker, Kakaobutter, Bourbon-Vanilleschote. Kühl und trocken zwischen +16°C und +18°C lagern.
Ambalare: 70 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 2381 kJ / 570 kcal
Grasimi: 41,4 g
Acizi grasi saturati: 25,48 g
Glucide: 47,04 g
Zaharuri: 34,15 g
Proteine: 6,58 g
Sare: 0,01 g
Alergeni (poate contine urme): Lapte, Cereale care contin gluten, Nuci
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.