Aceasta cuvertura de la Valrhona apartine Grand Cru de Terroir, folosindu-se doar boabele de cacao dintr-o anumita regiune. In acest caz, este Madagascar. In nordul Madagascarului, Sambirano curge de pe platourile inalte in campiile fertile si aduce noroi fertil. Arborii de cacao din soiurile Criollos si Trinitarios sunt cultivate acolo de zeci de ani. Solurile fertile favorizeaza dezvoltarea usor acida a fructelor rosii si a fructelor uscate.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Cuvertura de ciocolata neagra (continut de cacao cel putin 64%). Ingrediente: boabe de cacao, zahar, unt de cacao, emulgator: lecitina de floarea soarelui, extract natural de vanilie. A se pastra intr-un loc racoros si uscat intre + 16 ° C si + 18 ° C.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Dunkle Schokoladenkuvertüre (Kakaoanteil mindestens 64%). Zutaten: Kakaobohnen, Zucker, Kakaobutter, Emulgator: Sonnenblumenlecithin, natürlicher Vanilleextrakt. Kühl und trocken zwischen +16°C und +18°C lagern.
Ambalare: 250 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 2324 kJ / 560 kcal
Grasimi: 39 g
Acizi grasi saturati: 23 g
Glucide: 39 g
Zaharuri: 36 g
Proteine: 7,6 g
Sare: <0,01 g
Alergeni (poate contine urme): Boabe de soia, Nuci, Lapte
Scrie un review