Plantatia de mangaro a fost creata pe fostul loc al unei plantatii de mango. Secretul gustului special al ciocolatei plantatiei Mangaro sta ascuns intre radacinile arborilor de cacao. Ramane pe acest pamant, hranit de mango de zeci de ani: au dat acestei ciocolate gustul sau dulce si exotic. Numele plantatiei aminteste de aceasta jungla, care a fost numita Mangamaro: „locul in care sunt abundente mango” Arome: caramel maro, fructe exotice, coacaze, miere usoara si urme de turta dulce
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Ciocolata cu lapte (cel putin 50% continut de cacao) din plantatia Mangaro din Madagascar. Ingrediente: pulbere de lapte integral, cacao, unt de cacao, zahar, pasta de vanilie bourbon. A se pastra intr-un loc racoros si uscat intre + 16 ° C si + 18 ° C.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Milchschokolade (mindestens 50% Kakaoanteil) von der Mangaro-Plantage in Madagaskar. Zutaten: VOLLMILCHPULVER, Kakao, Kakaobutter, Zucker, Bourbon-Vanilleschote. Kühl und trocken zwischen +16°C und +18°C lagern.
Ambalare: 70 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 2524 kJ / 604 kcal
Grasimi: 46,39 g
Acizi grasi saturati: 28,84 g
Glucide: 38 g
Zaharuri: 31,6 g
Proteine: 10,32 g
Sare: 0,28 g
Alergeni (contine): Lapte
Alergeni (poate contine urme): Cereale care contin gluten, Nuci
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.