Ciocolata alba cu caramel (conținut de cacao minim 30,4%) Ingrediente: unt de cacao, zahar, lapte praf integral, lactoza, zer praf, lapte praf degresat, zahar caramelizat 2%, emulgator: LECITINA DE SOIA, aroma naturala de vanilie, sare. A se pastra la loc racoros (intre +12°C si +18°C), uscat si fara miros. Proprietati: Proteine din laptele animal.
Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare
Noua ciocolata cu caramel „Gold” se va alătura clasicei ciocolate negre, cu lapte si alba în gama Finest Belgian Chocolate. Cu această noua reteta, Callebaut® ofera clientilor sai posibilitatea de a oferi un raspuns adecvat la cererea crescanda a consumatorilor de aroma de caramel. La fel ca clasicele deja de succes, noua ciocolata de aur este facuta din fasole în Belgia. Culoarea ciocolatei cu caramel aminteste de tonurile calde de caramel si de chihlimbar, cu o nuanta aurie. Ciocolata intensa si echilibrata cu caramel ofera fiecarei creatii o nota seducătoare de toffee bogat, unt, smantana si un praf de sare.
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 2388 kJ/571 kca
Grasimi: 37 g
Acizi grasi saturati: 23 g
Carbohidrati: 51 g
Zaharuri: 50 g
Proteine: 8 g
Sare: 0.51 g