Sturionul siberian - Apicenser baerii, ofera boabe de icre mai inchise si o aroma picanta. Caviarul este sărat printr-un proces blând (malossol). Este produs într-una dintre cele mai moderne unitati de crestere a sturionilor din lume în Italia. Ferma are un lac care are până la 45 de metri adâncime și are cea mai bună calitate a apei. Aceasta și prelucrarea conform vechii tradiții persane de către un maestru iranian de caviar garantează calitatea înaltă a produsului.
Durata de livrare: 4-5 zile lucratoare
Icre de sturion (Acipenser baerii) din acvacultura. Ingrediente: STURGERY (BAE: Acipenser baerii), sare, conservant: E285. A se pastra la rece la +0°C - +6°C. Origine: din acvacultura din Italia.
Ambalare: 125 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 1029kJ/246kcal
Grasimi: 15,5 g
Acizi grasi saturati: 4 g
Glucide: 0,4 g
Zaharuri: 0 g
Proteine: 26,1 g
Sare: 1,1 g
Alergeni (contine): Peste
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.