Produs cantarit. Greutatea finala poate sa difere ±10%, iar costul final va fi comunicat dupa plasarea comenzii.
Produsa din pulpa de porc crud-uscata. Cu un caracter distinctiv datorat sararii uscate cu sare de mare si frecarii cu seminte de fenicul. Aceasta delicatesa se usuca la aer timp de cel putin 4 luni. Porcii lanosi Mangalita sunt o adevarata comoara ca o rasa veche de porc originala, ei stau la baza unui gust minunat de carne si carnati artizanal. Produsele din Mangalita sunt extrem de gustoase, grasimea animalelor fiind aproape fara colesterol. In macelaria Walter din satul Baden, porcii lanosi crescuti in Ungaria sunt transformati in specialitati fine la o zi dupa sacrificare.
Pretul nostru se bazeaza pe greutatea estimata de 0,8 KG
100g sunca cu fenicul este facuta din 159g carne de porc, sare de mare, condimente naturale, fenicul, dextroza, antioxidant E301, conservant: nitrit de sodiu E250, sirop de glucoza, zahar din trestie. A se pastra la rece sub +10°C. Caracteristici: sigilat sub vid.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
1258kJ / 301kcal
Grasimi:
21.3 g
Acizi grasi saturati:
7.75 g
Carbohidrati:
1.38 g
Zaharuri:
1.38 g
Proteine:
26.29 g
Sare:
5.3 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.