Produs cantarit. Greutatea finala poate sa difere ±10%, iar costul final va fi comunicat dupa plasarea comenzii. Va recomandam sa taiati sunca foarte subtire, pentru un plus de savoare. Se poate servi cu paine rustica, sparanghel proaspat sau tapas. In timpul procesului de maturare de sase saptamani, suncile sunt intoarse manual in fiecare zi si se verifica gradul de maturitate al acestora. Dupa asa-numita intarire uscata suncile se afuma usor cu lemn de fag timp de 14 zile. Asa capata sunca salbatica Ziesemeyer aroma sa gustoasa si calitate superioara.
Pretul nostru se bazeaza pe greutatea estimata de 1 KG
Sunca de mistret. Ingrediente: pulpa de mistret, sare de masa, condimente, zahar, dextroza, antioxidant: ascorbat de sodiu, condimente naturale, conservanti: nitrit de sodiu, fum de lemn de fag. A se pastra la frigider la maximum +7°C. Proprietati: nitrit de sodiu.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
593kJ / 141kcal
Grasimi:
3.8 g
Acizi grasi saturati:
1.3 g
Carbohidrati:
0.9 g
Zaharuri:
0.49 g
Proteine:
25.7 g
Sare:
8.05 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.