Produs cantarit. Greutatea finala poate sa difere ±10%, iar costul final va fi comunicat dupa plasarea comenzii.
Dry Aging Shio Aged este un nou proces de maturare inregistrat oficial de Eatventure GmbH, care a fost dezvoltat de proprietarul companiei David Schrand. Carnea maturata Shio este mai frageda, si are o aroma mai buna prajita decat carnea maturata umeda sau uscata. Carnea care este rafinata prin metoda Shio Aged se matureaza, asemanator cu metoda de maturare uscata, timp de cateva saptamani in aer in camere speciale de maturare, dar cu temperaturi in schimbare, aproape de inghet si umiditate in schimbare. In perioada de maturare, care dureaza saptamani intregi, carnea este pulverizata activ la anumite intervale cu o saramura de sare de mare lichida, bogata in minerale si suprasaturata de la o adancime de aproximativ 800 m, care a ramas neatinsa de milioane de ani de influentele mediului. intre straturile dense de roca. Recomandare de preparare: Se recomanda o temperatura la interior de 51-53°C pentru a obtine cea mai buna aroma. Nu condimentati carnea in prealabil, ci incercati-o imediat dupa ce ati pregatit-o.
Pretul nostru se bazeaza pe greutatea estimata de 0,35 KG