Aceste chiftelute de burger sunt preparate din carne tocata procesata si maturata uscata (7 saptamani de maturare uscata), amestecata manual si tocata grosier. Agentul uscat al carnii de burger confera carnii un gust mult mai intens decat burgerul obisnuit sau carnea tocata. Bucatile de carne sunt maturate intregi pe os si numai miezul este ulterior prelucrat in carne tocata. Gustul incomparabil vorbeste de la sine, pentru ca Dry Aged Burgers de la Eatventure sunt la fel de valorosi ca o friptura buna. Angus Burger = 7 saptamani timp de maturare.
Dry Aged Angus Beef Burger Patches, congelate. Ingrediente: carne de vita Angus maturata uscata, sare, condimente. A se pastra la cel putin -18°C. Nu recongelati dupa dezghetare. Procesat in: Germania
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
1209kJ / 292kcal
Grasimi:
26 g
Acizi grasi saturati:
12.5 g
Carbohidrati:
0g
Zaharuri:
0g
Proteine:
15 g
Sare:
1.1 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.