Sunca uscată la aer provine de la porci iberici crescuți în sud-vestul Spaniei. „Porcul cu picior negru” care trăiește liber s-a adaptat ideal peisajelor de pășune cu păduri de stejar. Proprietatea sa de a stoca grăsime sub piele și în mușchi contribuie la un produs unic pe lângă producția tradițională. Oferim Jamon Iberico in 2 calitati: Iberico de Bellota - de la animale care au umblat liber si s-au hranit exclusiv cu ghinda si iarba de pasune. Iberico cebo di Campo - de la animale care s-au hrănit cu ghinde, iarbă de pășune și furaj uscat suplimentar în ultima fază de creștere.
Prețul nostru se bazează pe greutatea estimată de 7 KG
Ingrediente: suncă porc iberic, sare. A se păstra la rece (+10°C până la +25°C) și uscat.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
1331kJ/319kcal
Acizi grasi saturati:
6,5 g