Vrabioara Vita Wagyu, Japonia, A5, 290g

Terroir & Tradition
631,38 lei 608,97 lei
Produs cantarit. Greutatea finala poate sa difere ±10%, iar costul final va fi comunicat dupa plasarea comenzii.

Pretul nostru se bazeaza pe greutatea estimata de 290g

In Wagyu Premium Vrabioara, grasimea marmorata este perfect echilibrata cu carnea, aromele si topibilitatea sunt imbunatatite daca sunt feliate fin.

Aceasta taietura Premium garanteaza friptura de vita fara nicio risipa, datorita taierii perfecte a grasimii externe.
Precomanda

Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare

Limita stoc
Precomanda
Cod Produs: LC-17827 Ai nevoie de ajutor? 0371 237 082
La achizitionarea acestui produs primiti 60 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii Comanda rapida
  • Descriere
  • Review-uri (0)

In Wagyu Premium Roast-Beef, grasimea marmorata este perfect echilibrata cu carnea, aromele si topibilitatea sunt imbunatatite daca sunt feliate fin.

Aceasta taietura Premium garanteaza friptura de vita fara nicio risipa, datorita taierii perfecte a grasimii externe.

Sfatul bucatarului
In Japonia se obisnuieste sa se serveasca Wagyu in felii subtiri si sa-l gateasca pe gratarul „Teppanyaki”, pe o farfurie de fonta „Sukiyaki” sau intr-un bulion usor, faimosul „Shabu-Shabu”.

Alternativ, va recomandam sa gatiti carnea intr-o tigaie, cateva minute pe fiecare parte doar pentru a sigila marginile. Inima fileului trebuie sa ramana aproape cruda.

Gatitul la gratar sau la gratar nu este absolut recomandat pentru ca grasimea ar fi atacata de flacara si toate sucurile de carne s-ar dispersa.

Ce inseamna Wagyu?
Cuvantul este compus din (和) „WA” care inseamna Japonia (牛) „GYU” inseamna Bovina. Cuvantul Wagyu inseamna vite japoneze, poate fi nascut si crescut oriunde in lume, atata timp cat are o linie genetica de vite wagyu.

Saga Wagyu este carne de vita japoneza din prefectura Saga: se caracterizeaza printr-o marmorare extrem de fina, numita „sashimi lucios” care  ofera un gust delicat, unic. 

Cum se masoara nota Wagyu?
Inspectorii guvernamentali evalueaza randamentul bovinelor (randamentul de carne raportat la greutatea totala a animalului) pe o scara de A - B - C. La fel de importanta este infiltrarea grasimii (in japoneza „sashi”) care variaza de la o scara de valori. de la 1 la 5.
Gradul A5 este topul pentru marmorare, culoare, stralucire si consistenta a carnii si stralucire a grasimii.

Provenienţa
saga JAPONIA

Tipologie
Japoneza Black Wagyu nota A5

Ambalare
Ambalat sub vid aprox. 290 g.

Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.

Informatii conformitate produs
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!