Ecuadorul este de multa vreme o zona importanta de cultivarea de cacao, deoarece produce extraordinarul bob de forastero. Specia Arriba creste pe platouri si este renumita pentru aroma sa fina. Locatia a si climatul Arriba se combina pentru a crea o ciocolata neagra picanta, care este perfectionata cu tonuri puternice de fructe si o aroma rotunjita de alune prajite. Ideal pentru sosuri tarte si ganache, dar si pentru mousse si inghetata.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Ciocolata couverture neagra, cacao: minimum 76%. Ingrediente: masa de cacao Ecuador, zahar, unt de cacao, pudra naturala de vanilie. A se pastra in loc uscat, protejat de lumina si racire la + 17 ° C - + 18 ° C.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Dunkle Schokoladenkuvertüre, Kakao: 76% mindestens. Zutaten: Kakaomasse Ecuador, Zucker, Kakaobutter, natürliches Vanillepulver. Trocken, lichtgeschützt und kühl bei +17°C - +18°C lagern.
Ambalare: 1 kg
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 2414 kJ / 577 kcal
Grasimi: 46 g
Acizi grasi saturati: 28 g
Glucide: 24 g
Zaharuri: 21 g
Proteine: 8,5 g
Sare: 0,02 g
Alergeni (poate contine urme): Lapte
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.