Insulele Canare merita intotdeauna o calatorie, si nu doar din cauza climei. Bucataria este, de asemenea, traditionala si independenta. Unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare din Insulele Canare este cu siguranta sosul de condimente: Mojo. Verde sau rosu, in Insulele Canare se serveste de obicei cu papas arrugadas - cartofi mici si incretiti gatiti cu multa sare. Micul producator Labuela Flora din Tenerife este detinut de fratii Teresa si José. Productia este realizata manual dupa retetele bunicii Flora, care s-au transmis in familie de generatii intregi. Incearca Mojo Picante cu cartofi, legume sau peste, pe paine alba prajita ca aperitiv, ca marinata pentru carne sau ca vinegreta pentru salate.
Mojo Rojo picant, sos canar rosu. Ingrediente: ardei rosu uscat, ulei de floarea soarelui, otet, usturoi, sare, chimen, ardei iute Cayenne. Se amesteca bine inainte de a servi. A se pastra la rece si uscat. Dupa deschidere se pastreaza la frigider si se consuma rapid.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
2338kJ / 559kcal
Grasimi:
61.7 g
Acizi grasi saturati:
8g
Carbohidrati:
3.2 g
Zaharuri:
0.9 g
Proteine:
0.8 g
Sare:
1.2 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.