Gragnanopasta de la Pastificio dei Campi este unică ca aromă, gust și consistență. Descoperiți cel mai bun grâu dur italian de la prima mușcătură. Aceste paste extraordinare, care rămân „al dente” atunci când sunt gătite, sunt rezultatul unei selecții a celor mai bune materii prime și a unui proces de producție lent, bazat pe lucru manual, cu atenție la fiecare detaliu. Tocmai din acest motiv produsele de paste Pastifico dei Campi au si ratingul IGP. IGP este un sigiliu de calitate care garantează proveniența și originea produsului. În cazul pastelor Gragnano, mărturisește și o tradiție veche de secole. În Gragnano, existența unor fabrici pentru producerea de paste uscate este documentată încă din secolul al XVI-lea. Arta de a face paste a fost transmisă de-a lungul generațiilor până astăzi. Ce cerințe trebuie să îndeplinească o pastă pentru a primi denumirea „Gragnanopasta IGP”? Mai presus de toate, Gragnanopasta IGP trebuie să fie făcută exclusiv din făină de grâu dur și apă din pânza freatică locală. Motivul pentru aceasta poate fi găsit în compoziția cu conținut scăzut de calcar a apei, care este tipică pentru această regiune și care a contribuit întotdeauna la calitatea pastelor.
Valoare calorica:
1518kJ/358kcal
Acizi grasi saturati:
0.2 g