Gragnanopasta de la Pastificio dei Campi este unică ca aromă, gust și consistență. Descoperiți cel mai bun grâu dur italian cu prima mușcătură. Aceste paste extraordinare, care rămân „al dente” atunci când sunt gătite, sunt rezultatul unei selecții a celor mai bune materii prime și a unui proces de producție lent, bazat pe muncă manuală și atenție la fiecare detaliu. Tocmai din acest motiv produsele de paste Pastifico dei Campi au si ratingul IGP. IGP este un sigiliu de calitate care garantează proveniența și originea produsului. În cazul pastelor Gragnano, mărturisește și o tradiție veche de secole. În Gragnano, existența unor fabrici pentru producția de paste uscate este documentată încă din secolul al XVI-lea. Arta de a face paste s-a transmis de generații, până azi. Ce cerințe trebuie să îndeplinească o pastă pentru a primi denumirea „Gragnanopasta IGP”? Mai presus de toate, Gragnanopasta IGP trebuie să fie făcută exclusiv din făină de grâu dur și apă din pânza freatică locală. Motivul pentru aceasta poate fi găsit în compoziția cu conținut scăzut de calcar a apei, care este tipică pentru această regiune și care a contribuit întotdeauna la calitatea pastelor. Producția trebuie să aibă loc în municipiul Gragnano. Descoperiți Gragnanopasta din Pastificio dei Campi, cele mai bune și primele paste care pot fi urmărite de la câmp la farfurie. Mai presus de toate, Gragnanopasta IGP trebuie să fie făcută exclusiv din făină de grâu dur și apă din pânza freatică locală. Motivul pentru aceasta poate fi găsit în compoziția cu conținut scăzut de calcar a apei, care este tipică pentru această regiune și care a contribuit întotdeauna la calitatea pastelor. Producția trebuie să aibă loc în municipiul Gragnano. Descoperiți Gragnanopasta din Pastificio dei Campi, cele mai bune și primele paste care pot fi urmărite de la câmp la farfurie. a obtine? Mai presus de toate, Gragnanopasta IGP trebuie să fie făcută exclusiv din făină de grâu dur și apă din pânza freatică locală. Motivul pentru aceasta poate fi găsit în compoziția cu conținut scăzut de calcar a apei, care este tipică pentru această regiune și care a contribuit întotdeauna la calitatea pastelor. Producția trebuie să aibă loc în municipiul Gragnano. Descoperiți Gragnanopasta din Pastificio dei Campi, cele mai bune și primele paste care pot fi urmărite de la câmp la farfurie.
Valoare calorica:
1518kJ/358kcal
Acizi grasi saturati:
0.2 g