Matcha Akashi este cel mai popular soi de Matcha. Matcha Akashi organic de la aiya - CEAIUL are o aromă bogată cu note fructate și combină toate proprietățile bune ale Matcha: blând, delicat amar, blând, dulce și plăcut digerabil. Numele Akashi înseamnă „strălucitor” și amintește de culoarea strălucitoare verde deschis a ceaiului matcha. Matcha Akashi este băutura ideală pentru nevoile zilnice ale cunoscătorilor de matcha și ale „începătorilor de matcha premium”. Matcha nu poate fi preparat doar ca ceai, dar oferă și o gamă largă de utilizări în bucătărie. Rafinați deserturile, cum ar fi înghețata sau prăjitura cu un Akashi și lăsați-l să ofere smoothie-urilor și băuturilor voastre acel picior special.
Ceai verde Matcha BIO, măcinat. Ingrediente: 100% ceai verde Matcha japonez*, macinat; * din agricultura ecologica. Pentru preparare, umpleți un bol Matcha cu 1 g Matcha și 80 ml apă fierbinte la 80°C și amestecați cu telul Matcha până devine pufos. Păstrați uscat și protejați de căldură. Caracteristici agricole japoneze: Nu sunt necesare informații nutriționale.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.