Baza de supa de vitel pentru derivate de sos. Ingrediente: 23% fond de vitel (apa, oase de vitel, ceapa, morcovi, praz, pasta de rosii [triplu concentrat], piper, usturoi, ierburi), arome, maltodextrina, amidon, extract de drojdie, ulei de floarea soarelui, sare de masa, legume (morcovi, telina), 2, 8% extract de vitel, proteina de grau hidrolizata (proteina de grau, sare), praf de ceapa, praf de usturoi, pasta de tomate (concentratie tripla), emulgator: mono- si digliceride ale acizilor grasi, grasime de palmier. A se pastra la rece si uscat. Dupa deschidere, se pastreaza la maximum +4°C si se utilizeaza in decurs de 12 saptamani.
Alergeni (contine):
Cereale care contin gluten (grau), radacina de telina
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
1108kJ / 263kcal
Acizi grasi saturati:
0.6 g