Cu Caviaroli®, uleiul de masline poate fi utilizat intr-o forma noua, unica. Culoarea aurie stralucitoare sub forma de caviar si gustul pur si nealterat al celui mai bun ulei de masline dau un punct culminant vizual in fiecare meniu. Perlele permit dozarea economica si directionata, de exemplu ca topping elegant pentru supe, sosuri si salate. Sfat: invelisul bilelor de ulei de masline devine si mai delicat daca lasati sa stea usor la sarat pentru 30 de minute, la temperatura camerei
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Ulei de masline extravirgin, apa, gelifiant: E401, stabilizator: E509, conservant: E330, E202. A se pastra racoros, uscat, ferit de lumina si departe de mirosuri intre + 10 ° C si + 26 ° C. Dupa deschidere, se pastreaza la frigider la + 6 ° C si se utilizeaza in termen de o luna.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Natives Olivenöl Extra, Wasser, Geliermittel: E401, Stabilisator: E509, Konservierungsmittel: E330, E202. Kühl, trocken, lichtgeschützt und fern von Gerüchen zwischen +10°C und +26°C lagern. Nach dem Öffnen im Kühlschrank bei +6°C lagern und innerhalb eines Monats verbrauchen.
Ambalare: 50 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 3634 kJ / 884 kcal
Grasimi: 98,3 g
Acizi grasi saturati: 13 g
Glucide: <0,1 g
Zaharuri: <0,1 g
Proteine: 0,5 g
Sare: 0,2 g
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.