Mugurii de flori ai tufelor de capere provin din regiunea mediteraneana si sunt conservati in apa, otet de vin si sare de masa. Gustul lor este picant-acidulat, usor amar si putin iute. Sunt ideale ca acompaniament la maioneza, salate si sosuri reci, precum sosul tartar. De asemenea, sunt o adevarata delicatesa in salata de cartofi precum si cu oua fierte. Combinatia de capere, masline si ceapa este caracteristica bucatariei mediteraneene.
Greutate scursa: 1,10 kg
Capere mici cu tulpina, calibrul 0/15 mm. Ingrediente: capere, apa, otet de vin, sare de masa. A se pastra la rece si uscat. A se pastra sub +12°C dupa deschidere.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
138 kJ / 33 kcal
Grasimi:
0,2 g
Acizi grasi saturati:
0,1 g
Carbohidrati:
6,3 g
Zaharuri:
0,3 g
Proteine:
1,6 g
Sare:
6,25 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.