Continut: 100% lemn de mesteacan. Aplicare: Pune 100 g de rumegus pentru afumat pe aproximativ 50 cm de folie de aluminiu, pliaza partile lungi impreuna si modeleaza capetele in manere. Apoi, cel mai bine este sa folositi o furculita pentru a face cateva gauri in mijlocul foliei de aluminiu. Asezati alimentele care urmeaza sa fie gatite pe gratar si puneți punga de afumat direct în zona fierbinte pentru a obtine aroma de fum dorita. Procesul de fumat incepe dupa 15 minute si continua inca 40 de minute.
Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare
Arderea chipsurilor de afumare nu produce temperaturi ridicate, motiv pentru care afumarea intr-un cuptor afumator este posibila dupa cateva ore bune, chiar zile. Asta inseamna ca puteti folosi rumegusul pentru afumat de inalta calitate pentru a produce produse afumate delicioase, de calitate si care rezista mai mult. Aroma placuta de fum care se transmite prin lemn este efectul secundar pozitiv.
.Mesteacan - lemn afumat nobil. Nu prea puternic, gust dulce de afumat. Pentru peste, carne si pasare. 100% lemn de mesteacan.