Continut: 100% lemn de hickory. Aplicare: Umezeste chipsurile si pune 100 g pentru afumat pe aproximativ 50 cm de folie de aluminiu, pliaza partile lungi impreuna si modeleaza capetele in manere. Apoi, cel mai bine este sa folositi o furculita pentru a face cateva gauri in mijlocul foliei de aluminiu. Asezati alimentele care urmeaza sa fie gatite pe gratar si puneti punga de afumat direct în zona fierbinte pentru a obtine aroma de fum dorita. Procesul de fumat incepe dupa 15 minute si continua inca 40 de minute.
Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare
Arderea chipsurilor de afumare nu produce temperaturi ridicate, motiv pentru care afumarea intr-un cuptor afumator este posibila dupa cateva ore bune, chiar zile. Asta inseamna ca puteti folosi rumegusul pentru afumat de inalta calitate pentru a produce produse afumate delicioase, de calitate si care rezista mai mult. Aroma placuta de fum care se transmite prin lemn este efectul secundar pozitiv.
Lemnul de hickory da aroma tipica a baconului asa cum o cunoastem noi din SUA. La fel ca un condiment bun atunci cand gatiti, chipsurile pentru afumare ofera arome picante de fum atunci cand sunt puse pe gratar.