Alcool flammbier și zahăr tos caramel pentru flambarea creme brûlée și alte deserturi. Ingrediente: Alcool Flammbier 96% vol., aroma, zahar caramel (zahar, sirop de glucoza, apa). Alcoolul flammbeer nu este potrivit pentru consum direct! Lichid și vapori foarte inflamabili. A se păstra departe de căldură/scântei/făcări deschise și suprafețe fierbinți, fumatul interzis. Păstrați recipientul bine închis. Instructiuni de utilizare: Se presara desertul de flambat cu o portie de zahar caramel cu putin timp inainte de servire, se umezeste zaharul cu alcoolul flammbeer, apoi se aprinde alcoolul. Flacăra se stinge după aproximativ 1 minut. Crema este acum gata de consumat. Atenție, suprafața este fierbinte. Setul constă din: 200 ml alcool de bere inflamabil, 1 capac de turnare, 1 accesoriu de pulverizare cu pompă, 50 pungi de porție cu zahăr caramel á 9g. A se păstra uscat la +10°C până la +25°C. Proprietăți: alcoolic.
Origine Franta.