Strugurii sunt recoltati manual, iar vinul este fabricat in conformitate cu tehnicile traditionale si moderne de vinificatie, cu echipamente de ultima generatie. Fermentatia alcoolica are loc in vase de stejar deschise timp de 20 de zile. Dupa fermentatie, vinul este maturat in butoaie mari de stejar timp de 2 ani, unde se produce si fermentatia malolactica.
Culoarea este rosie, intensa, iar aroma este profunda, bogata, cu indicii de fructe de padure, aroma de vanilie, precum si cu nuante de ciocolata, boabe de cafea si lemn dulce. Are un gust intens si complex, cu tanini puternici, care amplifica eleganta sa. Este uleios, cu arome marcate de fructe negre, prune coapte, caise si mure. Vinul e perfect pentru meniuri fine, dar, de asemenea, merge bine cu carne la gratar si tocana, si poate fi servit chiar cu branza maturata si pate de ficat. Ca teaser, incearca-l cu o bucata de ciocolata neagra.
Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Strugurii sunt recoltati manual, iar vinul este fabricat in conformitate cu tehnicile traditionale si moderne de vinificatie, cu echipamente de ultima generatie. Fermentatia alcoolica are loc in vase de stejar deschise timp de 20 de zile. Dupa fermentatie, vinul este maturat in butoaie mari de stejar timp de 2 ani, unde se produce si fermentatia malolactica.
Culoarea este rosie, intensa, iar aroma este profunda, bogata, cu indicii de fructe de padure, aroma de vanilie, precum si cu nuante de ciocolata, boabe de cafea si lemn dulce. Are un gust intens si complex, cu tanini puternici, care amplifica eleganta sa. Este uleios, cu arome marcate de fructe negre, prune coapte, caise si mure. Vinul e perfect pentru meniuri fine, dar, de asemenea, merge bine cu carne la gratar si tocana, si poate fi servit chiar cu branza maturata si pate de ficat. Ca teaser, incearca-l cu o bucata de ciocolata neagra.