Pentru a crea Roc Blanc Rouge, strugurii sunt culeși la maturitate deplina. Syrah-ul si Grenache Noir sunt supusi macerarii pre-fermentatie la rece timp de 48 de ore pentru a promova dezvoltarea aromelor proaspete si fructate. Fermentarea are loc la 25°C timp de 10 pana la 20 de zile, in functie de soiul de struguri. Roc Blanc Rouge este de culoare rubiniu inchis cu roba violacee. Are arome de fructe de padure (afine si mure) cu note picante elegante (discret) si nu putem uita nici partea vegetala. Gustativ, confirma notele de mai sus si pluseaza cu note elegante de condiment (bine integrate). Vignerons Catalans, un grup de producatori a carui misiune este de a promova si de a spori vizibilitatea vinurilor din regiunea Roussillon, cuprinde membri dedicati ai comunitatilor locale, vizionari pasionati, ce isi propun sa produca vinuri cu un caracter aparte.
Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.