Cu gama sa de caviar de alge, Cavi-Art® ofera o delicatesa facuta din alge sau iarba de mare, care poate fi folosita in diferite arome in bucataria calda si rece. Produsul poate rezista la temperaturi ridicate si nu se coloreaza precum caviarul de peste. In acest fel, mesele pot fi pregatite in avans si raman in continuare apetisante. Produsele Cavi-Art® au o consistenta densa excelenta, o culoare clara, au un gust delicios proaspat si sunt, de asemenea, frumoase si crocante - o experienta pentru gust.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Inlocuitor de caviar din alge marine, otet balsamic. Ingrediente: 70% extract de alge marine (acid alginic), 25% otet balsamic (suc de struguri albi, vin de struguri, acid acetic), apa, stabilizator: guma xantan, acidifiant: acid citric, conservanti: sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, colorant: carmin , carbune vegetal. Nu pateaza. Durabilitate mare. Nu necesita refrigerare. A se pastra la -5 ° C pana la + 35 ° C. Perioada de valabilitate la 3 luni dupa deschidere.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Kaviar Ersatz aus Seealgen, Balsamico. Zutaten: 70% Seetang Extrakt (Alginsäure), 25% Balsamico (weißer Traubensaft, Traubenwein, Essigsäure), Wasser, Stabilisator: Xanthan, Säuerungsmittel: Citronensäure, Konservierungsstoffe: Kaliumsorbat, Natriumbenzoat, Farbstoffe: Karmin, Pflanzenkohle. Färbt nicht ab. Lange Haltbarkeit. Nicht kühlpflichtig. Bei -5°C bis +35°C lagern. 3 Monate nach dem Öffnen haltbar.
Ambalare: 450 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 204 kJ / 48 kcal
Grasimi: 0 g
Acizi grasi saturati: 0 g
Glucide: 11 g
Zaharuri: 0 g
Proteine: 1 g
Sare: 0,5 g
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.