Maslinele culese manual din vestul Liguriei sunt presate exclusiv printr-un proces bland, mecanic (proces de taiere) si fara filtrare. De culoare verde auriu, cu un miros fructat si un gust armonios, acest ulei de masline este unul dintre cele mai bune din Italia. Ideal pentru prepararea aperitivelor si salatelor. Ulei nefiltrat, presat la rece, aciditate: 0,4 - 0,5%, culoare: auriu deschis.
Ulei de masline extra virgin. Ulei de masline extravirgin - de prima calitate - obtinut direct din masline exclusiv prin procedee mecanice. A se pastra ferit de lumina si caldura. Produs si imbuteliat in Italia.
Valori nutritive:
per 100 ml
Valoare calorica:
3389 kJ / 824 kcal
Grasimi:
91,6 g
Acizi grasi saturati:
15 g
Carbohidrati:
0g
Zaharuri:
0g
Proteine:
0g
Sare:
0g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.