Norvegia morel (Morchella conica, Morchella elata): Aceasta ciuperca este o ciuperca tipica de primavara care creste din aprilie pana in mai in padurile rare de conifere, pe versanti si paduri de foioase. In ceea ce priveste gustul, aceasta ciuperca este regele ciupercilor uscate. Un sos de crema de morel bine pregatit este intotdeauna o experienta incantatoare pentru fiecare gourmet. Cea mai buna calitate a morelurilor norvegiene este comercializata fara tulpina; Marfurile comercializate cu maner se numesc „marfuri originale”. Marfurile cu tija taiata pe jumatate sunt pe piata ca „extras”. Tinies au o inaltime de aproximativ 2 cm.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Capete de morel uscate norvegiene. Ingrediente: 100% morel norvegian (Morchella conica). Inmuiati ciupercile in apa calda cel putin 45 de minute, apoi spalati-le bine. (Consumati numai bine gatit). A se pastra uscat si ferit de lumina.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Getrocknete Spitzmorchelköpfe. Zutaten: 100% Spitzmorchel (Morchella conica). Pilze mindestens 45 Minuten in warmen Wasser einweichen, danach gut waschen. (Nur gut durchgegart verzehren). Trocken und lichtgeschützt lagern.
Ambalare: 50 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 1161 kJ / 277 kcal
Grasimi: 3,5 g
Acizi grasi saturati: 0,5 g
Glucide: 17,7 g
Zaharuri: 2,5 g
Proteine: 31,1 g
Sare: 0,15 g
Alergeni (poate contine urme): Cereale care contin gluten, Oua, Arahide, Nuci, Lupin, Lapte, Boabe de soia
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.