Pasta de usturoi negru, Chef Premium, pentru aproximativ 12 litri, 580 g

Chef
-8%
639,00 lei 588,00 lei
Fermentarea este o metoda traditionala chineza de conservare a usturoiului. Gustul se dezvolta in timpul fermentatiei de la un gust ascutit de usturoi la o aroma dulce si blanda. Fermentarea face usturoiul mai digerabil. Usturoiul negru si-a gasit loc abia recent in gastronomia europeana, unde este folosit ca amplificator de aroma in multe feluri de mancare. Pasta noastra de usturoi negru este 1:1 comparabila cu produsul fabricat in mod traditional, ceea ce va face foarte usor sa implementati individual tendinta actuala.
In stoc

Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 63771 Ai nevoie de ajutor? 0371000444
La achizitionarea acestui produs primiti 58 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Pasta de usturoi negru. Ingrediente: apa, pasta de usturoi negru (apa, usturoi negru 12%, sare, otet de rachiu (CH: otet alcoolic)), arome, zahar, sare, fibre de citrice, pudra de usturoi, acidifiant (acid ascorbic). Potrivit pentru aplicatii reci si calde. 10-40 g pentru 1 litru/kg. Pastrati intr-un loc uscat si protejati de caldura. Odata deschis, se pastreaza la frigider si se consuma in decurs de 6 saptamani.

Valori nutritive: per 100 g

Valoare calorica: 424kJ / 100kcal

Grasimi: <0.5 g

Acizi grasi saturati: <0.1 g

Carbohidrati: 19 g

Zaharuri: 15 g

Proteine: 3g

Sare: 9.9 g

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!