Durata de livrare: 4-5 zile lucratoare
In Japonia, sudachi este aproape la fel de popular ca si yuzu, de fapt, acest fruct citric, o specialitate a provinciei Tokushima, este o incrucisare intre yuzu si portocala tachibana. Mai acida si mai putin dulce decat yuzu, dar mai aromata si mai proaspata la gust decat limele traditional, aceasta specialitate este adesea folosita pentru ponzu. Un clasic al bucatariei japoneze: ciuperca matsutake la gratar (asemanatoare cu ciuperca noastra porcini) rafinata cu cateva picaturi de sudachi sau cu peste la gratar, pui sau legume. Pentru marinate, dressing-uri, dar si cocktailuri si deserturi. Aceast suc nu contine conservanti sau arome. Suc 100% pur foarte intens.
Valori nutritive: per 100 ml
Valoare calorica: 146 kJ/35 kcal
Grasimi: 0 g
Acizi grasi saturati: 0g
Carbohidrati: 8,4 g
Zaharuri: 8,35 g
Proteine: 0,4 g
Sare: 0 g
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.