Pentru producerea piperului verde, boabele de piper (piper nigrum) sunt recoltate cu mult inainte ca acestea sa fie efectiv coapte si sunt puse fie puse in foi sarate sau acide, fie uscate rapid la temperaturi ridicate sau in vid. Acest tip de tratament previne fermentarea si astfel decolorarea boabelor de piper Piperul verde este mai putin picant si are un gust proaspat si „verde”. Ofera un gust sofisticat fripturilor, fileurilor, gulasului, etc.
Piper verde cules manual. Ingrediente: boabe de piper, apa, otet de rachiu, sare de masa, antioxidant: acid ascorbic. Fara adaos de conservanti. Boabele de piper se clatesc cu apa inainte de folosire. A se pastra la loc racoros dupa deschidere si se foloseste in cateva zile.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
189 kJ / 45 kcal
Grasimi:
0,3 g
Acizi grasi saturati:
<0,1 g
Carbohidrati:
3,8 g
Zaharuri:
0 g
Proteine:
2,4 g
Sare:
8,65 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.