Pappadum-urile sunt preparate din faina de linte, faina de orez, sare, ardei iute verzi si ulei vegetal. Aceste turte indiene sunt potrivite pentru prajire, gratar sau coacere.
Prajituri plate din faina de linte pentru coacere. Ingrediente: faina de linte urid, asafoetida, ardei iute verde, sare, agent de crestere: bicarbonat de sodiu, ulei vegetal, condimente. Mod de preparare: Prajiti papadumurile in ulei suficient, pe rand, timp de 3-4 secunde, nu intoarceti! Scurgeti pe hartie de bucatarie, serviti cald.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
1364kJ / 326kcal
Grasimi:
0.66 g
Acizi grasi saturati:
<0.5 g
Carbohidrati:
59.2 g
Zaharuri:
0g
Proteine:
20.94 g
Sare:
1.39 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.