Kroepoek cu pasta de trufe. Ingrediente: apa, faina de tapioca (sulfit), 16% pasta de trufe (ciuperci, 10% trufe de vara, ulei de masline, masline negre, ceapa uscata, sare, piper, capere, ansoa, aroma de trufe), sare, supa de legume (aroma naturala). [telina], sare, potentiatori naturali de aroma [extract de drojdie, sare, maltodextrina, ulei de floarea soarelui], ceapa, ulei vegetal [sfecla], morcov, praz, patrunjel, dafin, turmeric, piper), agent de ingrosare: E415, agenti de crestere: E450i, E500ii, amidon de grau, aroma de trufe: trufe, ulei de floarea soarelui, extracte naturale, rozmarin), piper. Mod de preparare: Cufundati complet Kroepoek in ulei vegetal fierbinte la 180°C (cele mai bune rezultate cu ulei de floarea soarelui sau de arahide) timp de +/- 10 secunde.
Alergeni (contine):
Cereale care contin gluten (grau), peste, radacina de telina, SO2/sulfiti
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
722kJ / 171kcal
Acizi grasi saturati:
0.6 g