Cutit Kasumi, 16,5 cm Tora Nakiri Knife

Kasumi
1.600,00 lei 1.360,00 lei

Stratul mijlociu al lamelor KASUMI MP este format din cel mai bun „oțel VG10” japonez - cu cobalt și un conținut mai mare de carbon, care a fost dezvoltat exclusiv pentru producția de cuțite de bucătărie de foarte înaltă calitate. După forjare, lamele sunt reîncălzite la aproximativ 800 °C, apoi se răcesc rapid din nou și se întăresc la aproximativ 59-60 °C Rockwell. Duritatea de 59-60 HRC nu este considerată doar duritatea optimă pentru cuțitele de bucătărie din Japonia. Cu o claritate foarte bună, permite o durată de viață foarte lungă a muchiei de tăiere (reținerea muchiei - nu devine tocită atât de repede), dar permite și o reascuțire ușoară cu pietrele de copt SUMIKAMA.

In stoc

Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: A.52151 Ai nevoie de ajutor? 0371000444
La achizitionarea acestui produs primiti 136 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Ideal pentru bucătari amatori, calitate estimată de la Sumikama din Japonia
Lama dreapta pentru taierea legumelor si tocat verdeata, usturoiul, etc
Material lamei: oțel cu conținut ridicat de carbon 
Duritatea lamei: Rockwell 55-56°, lungimea lamei 16,5 cm
Material maner: lemn de magnolie cu rasina epoxidica neagra

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!