Acest produs de lux nu poate fi mai proaspăt sau mai gustos. Carnea dezosată și crudă congelată de la râvnitul homar breton este un punct culminant absolut. După ce au fost prinsi, homarii sunt ucisi in mai puțin de jumătate de secundă folosind presiune mare și procesati imediat. Spre deosebire de homarii vii, care refuză să se hrănească în captivitate, homarii proaspăt capturați si procesati își păstrează întreaga savoare. Recomandare de gatire: homarul prăjit are un gust mai bun decât unul fiert pentru că prăjirea nu îi ia din savoare. O bucată cântărește 190-220 de grame, ceea ce corespunde unei greutăți în viu de 1000 g/homar.
Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Coadă și gheare de homar european (perechi) crude și decojite, congelate sub vid (în vid). Ingrediente: HOMAR (Homarus gammarus). A se pastra congelat la -18°C. Nu înghețați din nou după dezghețare. Prins în Atlanticul de NE (FAO27- Subdiviziunea VII, IV sau VI) - Oale sau Capcane (FPO). Proprietăți: Nu trebuie date valori nutriționale.