Bamele isi au originea in Etiopia si pot fi folosite pentru ingrosarea supelor sau a tocanitelor. Se consuma crude sau gatite si fac parte din numeroasele preparate din bucataria africana si asiatica. Pot fi folosite in combinatie cu rosiile, ceapa si ardeiul dulce si se armonizeaza perfect cu curry, coriandru, oregano, lamaie sau otet.
Dovlecel indian in saramura. Ingrediente: Bame (dovlecel indian), apa, sare, acid citric. Clatiti pastaile cu apa inainte de a le gati. Greutate scursa: 200g. A se pastra intr-un loc rece si uscat.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
168kJ / 40kcal
Grasimi:
1 g
Acizi grasi saturati:
0.1 g
Carbohidrati:
3g
Zaharuri:
2.5 g
Proteine:
2.8 g
Sare:
0.1 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.