Salata de alge uscate. Ingrediente: Wakame (Undaria pinnatifida), Kukiwakame (Undaria pinnatifida), Kombu (Laminaria), Tsunomataaka (Chondrus crispus), Tsunomataao (Chondrus crispus), Suginorishiro (Gigatina teedii). Avertisment: natural bogat in iod. Aportul excesiv de iod poate duce la disfunctii tiroidiene. Prin urmare, Societatea Germana pentru Nutritie recomanda un aport mediu zilnic de cel mult 0,2 mg iod. Prin urmare, consumul maxim zilnic este de aproximativ 1 g = 1 lingura de alge uscate. Instructiuni de preparare: Inmuiati in apa rece timp de 5-10 minute, apoi scurgeti. Nu folositi apa de inmuiat pentru prelucrare ulterioara! A se pastra intr-un loc racoros si uscat ferit de lumina soarelui.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
540kJ / 129kcal
Acizi grasi saturati:
0.6 g