Frunzele exterioare au fost indepartate, ramanand interiorul rotunjit si tulpina decojita. Murat cu ierburi in ulei si otet de vin "alla Romana". Cel mai bine se serveste cald sau copt. 22-28 bucati per cutie.
Greutate scursa: 1,40 kg
Anghinare stil roman. Ingrediente: 58% anghinare, 34% ulei de floarea soarelui, sare, otet de mere, extract de drojdie, patrunjel, busuioc, usturoi, regulator de aciditate: acid citric E330, antioxidant: acid ascorbic E300. A se pastra la rece si uscat. Dupa deschidere se pastreaza la frigider si se consuma in scurt timp.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
412 kJ / 99 kcal
Grasimi:
7,4 g
Acizi grasi saturati:
0,8 g
Carbohidrati:
4,3 g
Zaharuri:
0,8 g
Proteine:
2,2 g
Sare:
1,7 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.